Kombinera fönstershopping på Oxford Street, Regent Street och Bond Street med musikalbesök på kvällarna. Världsmetropolen London är känd för sitt sköna utbud med musikaler på klassiska West End.

Kända musikaler

Att uppleva musikal i London skapar ett minne som du kommer att bära med dig resten av livet. Här hittar du biljetter till de allra mest älskade och populära musikalerna som The Phantom of the Opera, The Lion King, Miss Saigon, The Bodyguard och Les Misérables. Få stora städer kan mäta sig när det gäller utbudet av musikaler.Se Michael Jacksons Thriller med spektakulära dansrutiner och specialeffekter i Londons West End. Denna show kördes innan han dog och den är fortfarande en fantastisk hyllning till en av musikvärldens stora artister. Njut av två timmar non-stop med hit som Beat It, Billie Jean, Man in the Mirror, Dirty Diana, Thriller och många fler. Bländande dansrutiner gör det till en härlig upplevelse.En mamma, en dotter, tre möjliga pappor, och en resa med Abbas oförglömliga hits Mama Mia är en annan mycket omtyckt musikal. Eller varför inte resa till London med hela familjen och se musikalen Matilda som är baserad på Roalds Dahls kända barnbok med samma namn. Det är en musikupplevelse som charmar både vuxna och barn om en den speciella lilla flickan med en extraordinär fantasi och mycket speciella makt som beslutar sig för att det är dags att lära vuxna en läxa. Barn som gör revolt går alltid hem!

Mysiga matställen och sevärdheter i London

London erbjuder mycket mer än härliga musikupplevelser. Här finner du mysiga ställen där du kan provsmaka maträtter från världens alla hörn. Allt ifrån klassik afternoon tea på Mayfair eller tea med underbar utsikt på Tate Modern till spännande maträtter i Covent Garden. Här finns allt ifrån innovativa och kreativa vegetariska rätter till smörgåsar med underbara franska ostar.London Eye, Madame Tussaud, Harry Potter Museum, och Tower Bridge – listan med sevärdheter är lång. Köp gärna biljetter innan du åker till London, ett bra sätt att planera och ha koll på utgifterna.