Att bjuda på en show, detta vida begrepp som används inom så många olika områden. Någon som gjort en riktigt bra prestation inom idrottens värld brukar kunna sägas ha bjudit på en ordentlig show, likväl som en artist som bjudit på en storslagen konsert. Här presenterar vi i alla fall ett axplock av nutida populära shower.

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar är en gammal klassisk så kallad rockopera som handlar om Jesu uppståndelse. Den showen som turnerar runt i Sverige för närvarande är en nyöversättning gjord av den tidigare The Ark-sångaren Ola Salo, som också spelar huvudrollen i showen. Uppsättningen sattes först upp på Göta Lejon i Stockholm, men efter den stora succé som blivit, så drar man alltså ut på turné i landet. Den som regisserar showen är Ronny Danielsson, precis som var fallet på Göta Lejon.

Lady’s Night

Lady’s Night är ett koncept som är skapat av David Stenmarck som är bror till den kände artisten Martin Stemarck – som också spelat en stor roll under showens framfödelse och framväxt, 2013 fyller den faktiskt hela åtta år. Man kallar det för årets roligaste tjejfest, och konceptet är att det är en kväll endast för kvinnor som med mingel, party, tillsammans med några av Sveriges mest populära manliga artister bjuds på en helkväll. Förutom favoriter som Andreas Lundstedt, Tommy Nilsson och Thomas Järvheden så har man dessutom lyckats få med sig den Irländske hingsten Ronan Keating. Det är bäddat för ytterligare succéer i höst!

Lars Winnerbäck

Lasse Winnerbäck är en av landets allra folkkäraste artister med många hits som redan nu blivit klassiker, exempelvis duetten Om du lämnade mig nu, med Miss Li. Efter släppet av sin nya skiva Hosianna så är det nu återigen dags för honom att åka ut på turné i Sverige och några spelningar även i Norge. Missa inte detta för allt i världen!